Sjove sommer udendørsaktiviteter

Når solen står højt og skolen er lukket, så er det tid til at lege med vennerne og veninderne hele dagen lang. Det er nu at i skal nyde de mange timer, som i kan løbe rundt under den blå himmel. I kan lege vandballon kamp, tegne med kridt, gå på skattejagt og meget mere.

Tilbring hele dagen ved havet

Der er masser af sjove ting, som i kan foretage jer på stranden. I kan samle konkylier, skaller eller sten, som i kan vælge at tage med hjem. Det er især sjovt at male sten, men i kan også vælge at kaste dem tilbage i havet, ved at holde en konkurrence i smut. Både børn og voksne kan bruge flere timer på at finde de perfekte, flade, runde sten til at vinde over venner, veninder, brødre, søstre og andre familiemedlemmer. I kan også bruge havets skatte til at bygge et flot sandslot.

Gå på jagt efter hyldeblomst til en lækker hjemmelavet sommer drik

I kan også tage på bærjagt. Det er hyggeligt at gå rundt i omegnen og plukke bær. I kan vende snuden hjemad når posen er fyldt op og passende bruge dagens fangst på at hjemmebrygge jeres egen saft. Hyldeblomstsaft er muligvis sommerens mest populære saft. Hvis i blot har 20 hyldeblomst-klaser uden stilke, citronsyre, sukker, farin, Atamon og kogende vand, så kan i forberede flere liter lækker drik. Den skønne saft passer perfekt til picnic i baghaven eller den lokale park, men i kan også vælge at sælge saften til de tørstige personer, som kommer gående på gaden.

Ude godt – hjemme bedst

Fantasien sætter ingen grænser for alle de aktiviteter, som i kan foretage jer i haven. I kan organisere et udendørs cirkus og klæde jer ud som klovne og andre sjove dyr, som løber rundt i manegen. I kan også bygge jeres egen hyggelige hule. Husk et hemmeligt kodeord, så i sikre på at kun de rette gæster kommer indenfor. Hvis i ikke har redskaberne til at bygge en hule, så er det også sjovt og lærerigt at slå et telt op, som passer perfekt til de varme sommernætter.