Bingo spil for børn

Selv om bingo er verdenskendt som et chancespil, der mest har at gøre med held, så kan det også være et lærerigt spil for børn. Hvis du gerne vil spille bingo uden børnene, så kan du spille det online og du kan også læse om bingo regler for at lære mere om spillet, før du kaster dig ud i de kreative udgaver, som vi nævner i denne artikel.

Netop i forbindelse med at bingospil er blevet så populære på de online casinoer, så var mange forældre bekymrede over om hvorvidt deres børn ville udvikle et usundt forhold til spillet. Derfor er der flere som har undersøgt om børnene bliver positivt eller negativt påvirket af spillet og det vrimler med fordele. Dette spil kan hjælpe med at udvikle børns mentale sundhed og deres generelle tilværelse. Børn har spillet bingo i flere år før at det begyndte at blive populært på nettet og ligesom på nettet, så er der ingen fare ved at spille spillet, så længe at man kontrollere sig selv.

Hjælper børn med at tænke kritisk

Generelt er det traditionelle bingospil et spil der tester koncentration og hurtig reaktion. Børnene skal lytte for ikke at gå glip af deres tal på pladen og derfor kræver det at de holder tungen lige i munden. Bingo hjælper også med at forbedre kritisk tænkning og at udfordre deres intellektualitet. Derfor kan spillet være en stor hjælp af børnenes kognitive udvikling.

Lær sprog med bingo

Den mest lærerige form for bingo for børn er at spille på engelsk. Her kræver det hverken nye tal eller plader. Du skal bare råbe ”seven” i stedet for ”syv” og ”old man ole” i stedet for ”gamle ole”. Du kan naturligvis også spille bingo på andre sprog såsom tysk, fransk, spansk osv. når børnene kommer lidt op i alderen. Bingo er et spil, som både børn og voksne kan nyde hele livet.

Dyrebingo

Hvis i gerne vil lære børnene de forskellige dyr, så kan man også spille dyrebingo. Der findes mange skabeloner på nettet, som kan printes ud eller de kan give jer inspiration til at skabe jeres eget bingo med hunde, katte, mus, aber, elefanter og meget mere. Faktisk kan det være en sjov aktivitet for børnene at skulle tegne bingoplader først og derefter spille dyrebingo med hinanden. Når pladerne er klar, så kan opkalderen sidde med et ark hvor hvert dyr har et specifikt nummer og dermed råbe f.eks. får når 2-tallet triller ud af bowlen.

Alfabet bingo

I alfabet bingo kan i spille med 29 eller 58 valgmuligheder, alt efter om i vælger blot at fokusere på bogstaverene fra a til å eller om i også vil have at der er forskel på almindelige bogstaver og blokbogstaver. Hvis i er mange der spiller, så kan det være sjovere med 58 forskellige valgmuligheder, som får spændingen helt i top. Ligesom dyrebingo, så kan i give hvert bogstav et tal og nyde hvordan børnene bliver underholdt med et unikt bingospil og lærer alfabetet på samme tid. Som du nok kan se, så kan bingotallene blive skiftet ud med alle mulige forskellige temaer. Det kan være at i gerne vil lære om kroppen eller søger en hyggelig og anerledes juleaktivitet. Fantasien sætter ingen grænser.

Junior Bingo Brætspil

Hvis i ikke ønsker at lave pladerne selv, så findes der også kreative bingospil i butikkerne. I kan f.eks. købe Junior Bingo, som er et farverigt børnespil. Her er det en lille plade med pil, som skal drejes rundt i hver omgang. Deltagerne prøver i denne forbindelse på at få alle fem billeder på række på sin bingoplade og den første der er succesrig skal råbe bingo og vinde.